.

.

Mini aparat de Fotografiat DSLR,2.4-inch Ecran Color Digital aparat de Fotografiat, 720P 16MP Multifuncțională Mini HD DSLR,16X Zoom Camera Video,de Familie,de Călătorie(Negru)

Mini aparat de Fotografiat DSLR,2.4-inch Ecran Color Digital aparat de Fotografiat, 720P 16MP Multifuncțională Mini HD DSLR,16X Zoom

RON 259.96

Suma
În stoc

【REALIZATE DIN MATERIAL PLASTIC】 Acest mini HD DSLR aparat de fotografiat este fabricat din plastic de premium material, care este puternic și are o bună durabilitate.Ușor și portabil, ușor de transportat. 【CU O MARE DE 2.4 INCH ECRAN COLOR 】 Această 2.4-inch ecran color aparat de fotografiat digital are o mare de 2.4 inch ecran color, afișare perfectă de performanță, mai bine de culoare, contrast și claritate, 1280 * 720 P rezoluție video, 16 MP rezoluție a imaginii. 【SUPORT ZOOM DIGITAL 16 X】 Acest video 720 P camera suporta zoom digital 16x, permițându-vă pentru a trage obiecte de la distanță, fără orice lipsă de detalii.Cu pliabil umple de lumină, se poate oferi un plus de lumina pentru filmare de noapte. 【FOLOSIND COMS SENZOR】 Nostru de 16 MP multifuncțional aparat foto dslr premium COMS senzor oferă performanță stabilă și profesionale de ieșire.Rezoluția imaginii este de 16 MP, iar videoclipul este de până la 720 P. 【ALIMENTAT DE 4 BATERII AA】 Această 16x zoom digital aparat de fotografiat este alimentat de 4 baterii AA, care este ușor de utilizat.Suport card de memorie externă de până la 32 G (nu sunt incluse).Lista de ambalare include 1 camera, 1 USBcable, 1 apă rece iarbă, 1 manual, pachet complet, mai convenabil de a folosi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe