.

.

80 Pack T316 din Oțel Inoxidabil Protector Mâneci pentru 1/8 Wire Rope Cablu Kit Balustradă, din Lemn de Posturi, DIY Balustrada cu O Gratuit Burghiu (80 Pack)

80 Pack T316 din Oțel Inoxidabil Protector Mâneci pentru 1/8 Wire Rope Cablu Kit Balustradă, din Lemn de Posturi, DIY Balustrada

RON 67.32

Suma
În stoc

✔Material : otel Inoxidabil T316, clasa marin cu rezistență la rupere mare la intemperii;de Înaltă calitate. ✔Compatibilitate : Potrivit pentru 1/8" cablu de balustradă,wire rope cablu de balustradă, DIY balustrada.Perfect pentru interior sau exterior. ✔Cerere : Utilizate în lemn de posturi pentru a proteja de cablu de tăiere în lemn și aplicații decorative.Și să păstreze de a menține cablu feroviar de tensiune pentru prevenirea cabluri de vibrații. ✔Dimensiuni : Lungime Totală de Maneca : 3/4", cu Flanșă cu Diametrul : 1/2", Necesare Diametru Gaura : 1/4", Burghiu de Diametru : 6.5 mm. ✔Pachet : 100 x din Oțel Inoxidabil Protector Mâneci Kit + 1 x Gratuit Burghiu. 80 Pack T316 Din Oțel Inoxidabil Protector Mâneci.Potrivit pentru 1/8" cablu de balustradă,wire rope cablu de balustradă.Ceea Ce Veți Obține : . 80 x din Oțel Inoxidabil Protector Mâneci Kit +1 x Gratuit Burghiu.Utilizate în lemn de posturi pentru a proteja de cablu de tăiere în lemn și aplicații decorative.Și să păstreze de a menține cablu feroviar de tensiune pentru prevenirea cabluri de vibrații.

Caracteristicile declarate

Produse conexe