.

.

Suflantă de Frunze cu acumulator, Suflanta de Frunze cu 5.0 Ah 21V MAX Litiu Baterie & Încărcător, 6-Speed Dial Electric Suflantă de Frunze de Curte de Compensare/Zăpada/Praf, Resturi de Suflare (1 Baterie & Încărcător Inclus)

Suflantă de Frunze cu acumulator, Suflanta de Frunze cu 5.0 Ah 21V MAX Litiu Baterie & Încărcător, 6-Speed Dial Electric Suflantă

RON 139.98

Suma
În stoc

ACOPERIRE : . ????【Puternic 5.0 ah Baterie 】suflantă de frunze vine cu 21 Vmax 5.0 Ah baterii Litiu-ion care poate oferi puternic, echilibru de putere și suportabil de timp a alerga.Super performanta bateriei pot sprijini pentru a lucra timp de până la 240 de minute.O încărcare completă va dura aproximativ 2,5 ore prin utilizarea cu inclus încărcător rapid. ????【User-Friendly de Design】Această suflantă de frunze cu acumulator folosi 2 detasabila conducte, care este mult mai convenabil de a suflare fără îndoire în jos.Trăgaci de blocare si maner confortabil din ușoare material ABS durabil face efort pentru a folosi ventilatorul pentru o lungă perioadă de timp. ????【6-Viteze de Dial & 2 Secțiunea Tuburi】Electric suflantă de frunze cu 6 trepte de selecție vă permite să-l folosească pentru diferite scenarii. 2-secțiunea Tuburi ajuta să curețe toate greu-la-ajunge la pete și colțuri cu usurinta.Operațiunea este simplă și poate fi de asamblare în termen de 10 de-al doilea. ????【Puternic Motor de Cupru】 350 CFM 150 MPH Suflantă de Frunze cu acumulator utilizarea turbofans & toate-cupru motoare oferi până la 20000 rot/min mari scade viteza și 0-9m3/min volum de aer.La suflantă de frunze cu inovatoare dinamică a fluxului de aer design oferă un puternic efect de curățare și de a face munca mai eficient. ????【Largă Utilizare 】suflantă de frunze cu acumulator perfect pentru suflare de pe frunze și resturi de gazon, în aer liber, superb, gradina, alee, și patio.Suflantă de frunze poate, de asemenea, în mod eficient de îndepărtare a zăpezii, moloz, praf și așa mai departe.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema. 2 x tuburi. 1 x goale instrument. 1 x 5.0 Ah baterie. 1 x încărcător de baterie. 1 x manual de utilizare. 1 x manusi. 1 x ochelari.

Caracteristicile declarate

Produse conexe