.

.

Universal Mari În linie Piscină Frunze Canistra cu Coș metalic Compatibil cu Hayward, Zodiac Baracuda, Pentair cu AXV092 1.5 Furtun Conector-Adaptor de Piscină și Spa Cleaner (Actualizat)

Universal Mari În linie Piscină Frunze Canistra cu Coș metalic Compatibil cu Hayward, Zodiac Baracuda, Pentair cu AXV092 1.5 Furtun

RON 91.18

Suma
În stoc

[Vă RUGĂM să REȚINEȚI] Am primit niște răspunsuri de la clienți despre produs probleme de instalare.Ne-am atașat manualul de instrucțiuni și a rezolvat probleme legate de produs.Dacă încă mai există clienți care încă mai au astfel de probleme într-o perioadă scurtă de timp, vă rugăm să ne spuneți, ne va da furnizor de feedback-ul despre problema de la prima dată pentru a asigura îmbunătățirea calității Piscină Frunze Colectorului într-un timp scurt și să aducă o mai mare experiență de cumpărături pentru clienții noștri. [FUNCȚIA] Captura moloz(frunze, crengi și așa mai departe) înainte de a se astupă piscine pompa, skimmer coș și filtre, face dvs. de sistem de filtrare de la bun lucru de performanță. [AVANTAJ] solid clar corpului vă permite să vedeți în mod clar atunci când plasă de plastic resturi coș are nevoie pentru a curăța. [PACHET, INCLUSIV] 1x Universal Mari În linie Piscină Frunze Colectorului se potrivește Hayward, Zodiac Baracuda, Pentair piscină și spa curat, 1x AXV092 1.5" furtun conector adaptor 1x mascul la mascul conector de furtun. [UN AN de GARANȚIE] Vine cu un an garanție mulțumit, pentru orice motiv nu sunt complet mulțumit cu canistra, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a oferi o înlocuire sau rambursarea integrală.

Caracteristicile declarate

Produse conexe