.

.

GUDVES Șoc Electric Pen - Glumă Glumă Truc Jucarii - Glumă Amuzant Lucruri și Șoc Noutate Gag Pixuri Pacali Prieteni (2 Buc)

GUDVES Șoc Electric Pen - Glumă Glumă Truc Jucarii - Glumă Amuzant Lucruri și Șoc Noutate Gag Pixuri Pacali Prieteni (2 Buc)

RON 12.96

Suma
În stoc

????Acest amuzant șoc stilou vă permite să vă păcălească victimele prin furnizarea de un șoc electric atunci când se duc să-l folosească!!Urmăriți-le striga în stare de șoc ca se ridica realiste stilou și primiți un grav șoc!. ????Final să se răzbune pe persoana care imprumuta mereu stiloul și nu se întoarce niciodată de ea!Încrezători pen hoț va primi un adevărat șoc atunci când faceți clic pe butonul de sus a pen-ului și a obține zapped.Baterii incluse pentru nesfârșite hohote de râs!. ????Acest hilar șocant pen face la final cadou pentru cineva care are un mare simț al umorului.Perfect dacă sunteți în căutarea pentru jucarii de șoc place șoc cu laser pointer sau gag cadouri, un șoc de joc și glumă lucruri. ????Nu este potrivit pentru copii sub vârsta de 14 ani, vă rugăm să utilizați elementul responsabil.ei primesc un inofensiv șoc Va face obiectivul de a sari. ????【CLIENT SERVICE discutii Cu satisfactia ca prima noastra prioritate, ne oferă o satisfacție service pentru toate produsele noastre.ne străduim să oferim o experiență de cumpărături de întâlnire așteptările dumneavoastră.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi răspunsuri cât mai curând posibil.Stil : 2 Buc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe