.

.

FIRSTINFO Lumina Parbriz-ridicați Brațul Ștergătorului de Demontare Removal Tool (se Potrivesc de Deschidere Dimensiune: 0.59 Inch (15.2 mm)) Înălțime interioară: Aprox. 1.06 (27.2 mm)

FIRSTINFO Lumina Parbriz-ridicați Brațul Ștergătorului de Demontare Removal Tool (se Potrivesc de Deschidere Dimensiune: 0.59 Inch

RON 22.60

Suma
În stoc

????NU Pentru Toate Tipurile De Masini**vă Rugăm să confirmați brațul ștergătorului dimensiunea înainte de cumpărare.** Guler Dimensiune : Aprox.15.2 mm / 0.59" , Interne Înălțime : Aprox. 27.2 mm / 1.06". ????Pentru a inlatura brațele ștergătoarelor cu ușurință; vă rugăm să consultați potrivit gamă de dimensiuni de imagine 4. ????Pentru a nu Deteriora Brațul Ștergătorului sau Capota Carenaj Timpul Îndepărtarea Cu strângeți șurubul pentru convenabil de a folosi. ????*Nu pentru toate tipurile de masini*; vă RUGĂM să consultați Patra imagine pentru a confirma dimensiunea potrivită. Îndepărtează brațele ștergătoarelor pe mulți externe și interne de autoturisme și camioane ușoare. ????Ușor de Utilizat-pur și Simplu puneți extractorul de metri sub brațul ștergătorului și strângeți șurubul împotriva wiper shaft.Made in Taiwan de înaltă calitate.Îndepărtează brațele ștergătoarelor pe mulți externe și interne de autoturisme și camioane ușoare.Pentru a nu deteriora brațul ștergătorului sau capota motor în timpul îndepărtarea.Pur și simplu puneți extractorul de metri sub brațul ștergătorului și strângeți șurubul împotriva wiper shaft.

Caracteristicile declarate

Produse conexe