.

.

Mașină de tricotat,de Tricotat Mașină de 48 De Ace cu Acul Aranjarea Dispozitiv Inteligent de Țesut război de Țesut, Tricotat (22)

Mașină de tricotat,de Tricotat Mașină de 48 De Ace cu Acul Aranjarea Dispozitiv Inteligent de Țesut război de Țesut, Tricotat (22)

RON 143.00

Suma
În stoc

????【Operare ușoară】 mașină de Tricotat este foarte potrivit pentru incepatori de a utiliza.Rafinat de structură și design simplu vă permite să stăpânească rapid metoda de utilizare și de a face cadou unic. ????【Două moduri】 Există două moduri pentru masini de tricotat : "P" file : tricotat simplu, care poate reduce numărul de ace.Se poate tricota esarfe, genti, pulovere, haine, etc. "T" de viteze : circulare de tricotat cu un număr fix de ace .Acesta poate fi folosit pentru a face pălării, mănuși, păpuși de cârpă, etc. ????【Costul ridicat de performanță】 22 Ac de Tricotat este superb proiectat, ușor de transportat, și practic.Prețul preferențial poate crea cost-eficiente rezultate pentru tine. ????【Calitate superioara】 22 Ac de Tricotat este confectionat din plastic de înaltă calitate, fara miros, sigure, durabile, și are o durată lungă de viață. ????【Formă perfectă de cadou】 mașină de Tricotat este un cadou rafinat, care poate fi folosit ca un Crăciun, Ziua Mamei, iar ziua de nastere cadou de la familie și prieteni.Utilizarea de masini de Tricotat îmbunătățește interacțiunea strânsă între părinți și copii și copilului coordonarea mana-ochi.Mașină de tricotat,de Tricotat Mașină de 48 De Ace cu Acul Aranjarea Dispozitiv Inteligent de Țesut război de Țesut, Tricotat.

Caracteristicile declarate

Produse conexe