.

.

JSA coreean exfoliere mitt 10buc(Nou)/Pachet Body Scrub Reale Exfoliant Baie Mănușă de box Elimina Pielea Moarta (de Culoare Verde)

JSA coreean exfoliere mitt 10buc(Nou)/Pachet Body Scrub Reale Exfoliant Baie Mănușă de box Elimina Pielea Moarta (de Culoare Verde)

RON 9.00

Suma
În stoc

Made in Coreea.elimina lucrurile rele pe corpul tau.Material : 100% Viscoză.ușor de a purta si folosi Cum să utilizați : asigurați-vă corpul cald și Ușor frecat.Economic de Ambalare 10buc/pack scapi de pielea moarta de a lua un duș ca stil coreean, interesantă experiență Internațională dimensiune : 5.5 * 6.3 nch (14 * 16cm) cu mănușă de box tip de design. - Înmuiere corpul în relaxant baie de apă timp de 5 până la 10 minute. - Clătire este esențial clătiți bine pielea de toate sapunuri, spume de baie și uleiuri, deoarece acestea pot reduce actiune de exfoliere. - Manusa ar trebui să fie folosite numai pe pielea umedă, nu sub un jet de apă. - Scoateți ușor murdare murdărie de pe pielea ta cu scruber mănuși. - Au o cadă sau un duș după spălare, face pielea mai ușor pentru a curata si exfolia.JSA coreean expoliating mitt face pielea încet.Înmuiere corpul în relaxant baie de apă timp de 5 până la 10 minute.Clătirea este esențială clătiți bine pielea de toate sapunuri, spume de baie și uleiuri, deoarece acestea pot reduce actiune de exfoliere.Manusa ar trebui să fie folosite numai pe pielea umedă, nu sub un jet de apă.Scoateți ușor murdare murdărie de pe pielea ta cu scruber mănuși.Au o cadă sau un duș după spălare, face pielea mai ușor pentru a curata si exfolia.

Caracteristicile declarate

Produse conexe